Jokikatu 26

Porvoo on tunnettu punaisista ranta-aitoistaan,jotka alunperin rakennettiin jo 1300 luvulla.Nykyisessä muodossaan ne ovat olleet 1700 luvulta.Ida-Maria tarjoaa teille mahdollisuuden yöpyä aittojen uniikissa pihapiirissä aivan joen rannalla, jossa meillä on kolme viihtyisää huonetta sekä erillinen yksiö.

Joen toisella puolella, vanhan puusillan kupeessa on kesä aikaan mahdollisuus romanttiseen,elämykselliseen laivamajoitukseen M/S Fredrikalla,josta näet koko vanhan kaupungin kauneuden sängyssä makoillen.

Huoneet:

Huone nr.5: 2 hh huone katutasossa, jossa parivuode ,tv, jaettu wc/suihku. Hinta: 130€/yö (sis. Alv.10%)

Huone nr 6: 4 hh huone, jossa parivuode ja 2 lisävuodetta,pinnasänky, näkymä jokikadulle,jaettu wc/suihku. Hinta: 145€/yö (2hlö) + 5€ lisä aikuinen  (sis. Alv.10%)

Huone nr 7: 4 hh huone, jossa parivuode ja 2 lisävuodetta, näkymä porvoonjoelle,jaettu wc/suihku. Hinta: 145€/yö (2 hlö) +  5€ lisä aikuinen (sis. Alv.10%)

 

Yksiö: jossa minikeittiö ja oma WC, parivuode + avattava vuodesohva.Jaettavat suihku/saunatilat. Hinta: 150€/yö ( 2 hlö) + 5€ lisä aikuinen (sis. Alv.10%)

M/S Fredrika Laivamajoitus: Hyttissä parisänky, kamiina, sohvanurkkaus, wc (huom! suihkua ei ole mutta vieraat saavat käyttää Ida Marian Jokikatu 26 suihkutiloja.) Hinta: 185€/ yö (2hlö) sis.Alv 10%

Hinnat sisältävät aamiaisen. Kaikkien huoneiden yhteiskäytössä sauna vilvoittelutilalla. Hinta 7€/tunti (sis.alv 24%) Sisäpiha ja laituri ovat kaikkien vieraiden käytössä.

 

Nyt myös Juhlatiloja:

M/S Fredrikaa voi halutessaan vuokrata  pienjuhlakäyttöön esim. firman kauden päättäjäiset/ polttarit / illanistujaiset . Käytössä koko laiva, jossa on katettu takaterassi pöydällä ja istuinpaikoilla josta ihanat näkymät Porvoon tuomiokirkolle antavat täydellisen tunnelman iltaan, alakerrassa on lämminhenkinen olohuone jossa iso sohva ja pöytä mahdollistavat yhdessäolon, asiakkaat saavat käyttöön myös keittiön jossa mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Wc löytyy alakerrasta. Ylähytissä on myös mahdollista yöpyä (2hlö).

Jokikatu 26 ranta-aitta kiinteistöä on mahdollista vuokrata juhlakäyttöön.Soveltuu  n.30 hengen juhliin . Asiakkaat saavat käyttöön koko sisäpihan sekä ranta-aitan, yläkerrassa tilava tarjoiluhuone ja alakerrassa ruokailusali jota saa koristella makunsa mukaan, kaappikeittiö wc sekä sauna. Hinta: 550€ sisältää myös 10 hengen yöpymisen

 

Tervetuloa!