Jokikatu 26

 

Yksi Suomen tunnetuimmista kulttuurimaisemista on punamullan punaa hehkuva keskiajalla syntynyt aittarivi,  Old Town Bed&Breakfast Ida-Maria tarjoaa nyt vierailleensa mahdollisuuden yöpyä idyllisessä ranta-aitassa. Aittajonot ovat nykyään ravintoloita, kauppoja, varasto-tai käsityöpajakäytössä vain yksi aittakiinteistö yhdeksästä on kokonaan asuntona. Old Town Bed&Breakfastin tontilla on kaksi aittaa , joista erillinen vene-ja varastoaitta toimi vuonna 1780 suolamakasiineinä. Asunto muodostuu aitoista, jotka vuosina 1790-1840 olivat värjäämöinä ja värjäreiden asuntoina.

Vaikkakin nämä kaikki tilat 1700 luvulta ovat hyvässä kunnossa tulemme aloittamaan pienen remontin 7.8 alkaen. Pyrimme uusimaan tiloja ajoittain niin että häiriö olisi mahdollisimman pieni asiakkaille. Pahoittelemme häiriötä!

 

Huoneet:
2 hh huone katutasossa, jossa parivuode ,jaettu wc/suihku. Hinta: 130€/yö sis.aamiasen  (sis. Alv.10%)

4 hh huone, jossa parivuode ja 2 lisävuodetta, näkymä jokikadulle,jaettu wc/suihku. Hinta: 145/yö sis aamiaisen (sis. Alv.10%)

4 hh huone, jossa parivuode ja 2 lisävuodetta, näkymä porvoon joelle,jaettu wc/suihku. Hinta: 145/yö sis aamiaisen (sis. Alv.10%)

YKSIÖ, jossa minikeittiö ja oma WC, parivuode + avattava vuodesohva. Hinta: 150€/yö sis aamiaisen (sis. Alv.10%)

Kaikkien huoneiden yhteiskäytössä myös sauna vilvoittelutilalla. Hinta 7€/tunti (sis.alv 24%)