Ranta-aitat

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN IDA-MARIAAN!

Huomioittehan, että meillä ei ole enää virallista vastaanottoa. Meille on erittäin tärkeää tietää monelta saavutte, jotta tiedämme olla teitä vastassa kun tulette tai lähettää teille tarkat saapumisohjeet viestillä.

Sisäänkirjautuminen on klo 13.00 eteenpäin osoitteessa Jokikatu 26 ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. Henkilökuntaa on paikalla aamusta iltapäivään tilanteen mukaan. Ilmoitattehan silti arvioidun saapumisaikanne etukäteen.

Mikäli saavut klo 16.00 jälkeen, niin ilmoitathan siitä meille etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Lähetämme tarkat saapumisohjeet tässä tapauksessa tekstarilla saapumispäivänänne.

Varauksen hintaan ei sisälly aamiainen, mutta sen voi tilata etukäteen hintaan 10€/hlö.
Aamiainen on tarjolla klo 8-10 tunnelmallisessa ranta-aitassamme osoitteessa Jokikatu 26.

Mikäli haluat nauttia aamiaista meillä niin muista varata aamiainen etukäteen!

Lähin ilmainen pysäköinti löytyy osoitteesta “Siltapuisto, Porvoo” (Google maps). Pysäköinti on joen varrella kadun varressa. Tarkkailethan silti liikennemerkkejä, sillä pysäköintiohjeet voivat muuttua kausittain.

Puhelinnumero +358 45 8512345

Sähköposti idamaria@idamaria.fi

Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi. Huonehintaan sisältyy lakanat, pyyhe.

Wc/suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Lemmikit ovat tervetulleita.

PUNAISET RANTA-AITTA HUONEET (Jokikatu 26)

Porvoo on maailman laajuisesti tunnettu punaisista ranta-aitoistaan, jotka alunperin rakennettiin jo 1300-luvulla. Nykyisessä muodossaan ne ovat olleet 1700-luvulta. Ida-Maria tarjoaa teille mahdollisuuden yöpyä aittojen uniikissa pihapiirissä aivan Porvoonjoen varrella, jossa meillä on kolme viihtyisää huonetta sekä erillinen yksiö.

Street Level – HUONE nro 5:

Maalaisromanttinen 2hh huone katutasossa, jossa on parivuode,pinnasänky,kirjoituspöytä, nojatuoli, tv, avotakka sekä jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta: 115€/yö (2hlö) (sis. Alv 10%)+aamiainen 10€/hlö

Street View – HUONE nro 6:

Neljän hengen perhehuone, jossa on parivuode ja kaksi lisävuodetta,lasten sänky ja pinnasänky, nojatuoli sekä TV. Huoneesta on näkymä Jokikadulle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta 135€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%)+aamiainen 10€/hlö

River View – HUONE nro 7:

Neljän hengen perhehuone, jossa on parivuode ja 2 lisävuodetta, nojatuoli sekä TV. Huoneen ikkunasta on kauniit näkymä joelle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta: 135€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%)+aamiainen 10€/hlö

YKSIÖ-HUONE nro 9:

Kahdelle pieni yksityinen huone, jossa on minikeittiö, pieni ruokapöytä ja oma WC, parivuode, avattava vuodesohva sekä takka. Suihku/saunatilat ovat tällä hetkellä remontin alla,suihkussa voi käydä vastapäisessä rakennuksessa tai saunassa erillisessä saunarakennuksessa.

Hinta: 150€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%) +aamiainen 10€/hlö

MUUT PALVELUT:

Ranta-aittojen sisäpihalta löytyy myös laituri, josta pääset pulahtamaan uimaan. Sisäpiha on kaikkien vieraidemme käytössä. Meille voit saapua myös veneellä, ilmoitathan siitä etukäteen.

SUP-lauta vuokraus -> Hinta 10€/lauta

  • Varauksissa ei ole tuntiveloitusta, mutta toivomme SUP-lautojen vuokraajien huomioivan myös muut asiakkaat, jos olisi useita halukkaita suppailijoita saman päivän aikana!
  • Laudat tulee varata päiväsaikaan, kun henkilökuntaa on vielä paikalla
  • Maksu vastaanottoon ennen laudan käyttöä!

Muut varattavissa olevat huoneet ja huoneistot:

Erillisasunnot