Ranta-aitat

PUNAISET RANTA-AITTA HUONEET (Jokikatu 26)

Porvoo on maailman laajuisesti tunnettu punaisista ranta-aitoistaan, jotka alunperin rakennettiin jo 1300-luvulla. Nykyisessä muodossaan ne ovat olleet 1700-luvulta. Ida-Maria tarjoaa teille mahdollisuuden yöpyä aittojen uniikissa pihapiirissä aivan Porvoonjoen varrella, jossa meillä on kolme viihtyisää huonetta sekä erillinen yksiö.

Street Level – HUONE nro 5:

Maalaisromanttinen 2hh huone katutasossa, jossa on parivuode,kirjoituspöytä, nojatuoli, tv, avotakka sekä jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta: 145€/yö (2hlö) (sis. Alv 10%)

Street View – HUONE nro 6:

4hh perhehuone, jossa on parivuode ja kaksi lisävuodetta, pinnasänky, nojatuoli sekä TV. Huoneesta on näkymä Jokikadulle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta 155€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%)

River View – HUONE nro 7:

4 hh perhehuone, jossa on parivuode ja 2 lisävuodetta, nojatuoli sekä TV. Huoneen ikkunasta on kauniit näkymä joelle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta: 155€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%)

YKSIÖ-HUONE nro 9:

2hh pieni yksityinen huone, jossa on minikeittiö, pieni ruokapöytä ja oma WC, parivuode, avattava vuodesohva sekä takka. Suihku/saunatilat, josta suora käynti tästä huoneesta ovat yhteiskäytössä muiden yöpyjien kanssa aitan puolella.

Hinta: 165€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%) 

Muut palvelut:

Sauna 10 €/tunti

Sisäpiha, soutuvene ja laituri, josta voi pulahtaa uimaan ovat kaikkien vieraiden käytössä. Huom! Meille voi saapua myös veneellä. 

Kesäisin vuokrattavissa 2-3 kpl sup-lautoja.

Lisätietoja henkilökunnalta!

Koko Jokikadun vuokraus isommalle ryhmälle!

Esimerkiksi polttareiden viettoon tai suku-/ystävätapaamiseen Jokikadun neljö huonetta on oiva mahdollisuus viettää aikaa yhdessä aittahuoneissa tai pihalla ja illalla kaikilla omat rauhalliset huoneet samassa pihapiirissä.

Koko Jokikatu 800€/yö (max 10hlö) (sis. Alv 10%)

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN IDA-MARIAAN!

Sisäänkirjautuminen tapahtuu osoitteessa Jokikatu 26 saapumispäivänä klo. 13.00 eteenpäin ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.  Henkilökuntaa on paikalla aamusta iltapäivään.

Mikäli saavut klo 16.00 jälkeen, ilmoitathan tiedon puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero +358 45 8512345

Sähköposti idamaria@idamaria.fi

Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi. Huonehintaan sisältyy lakanat, pyyhe. Wc, sauna ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Sauna-ajan voit varata saapuessasi. Lemmikit ovat tervetulleita.

Lisäpalvelut: sauna 10€/h (sis. Alv 24%) lisävuode 15€ (sis. Alv 10%) kesäisin vuokrattavissa 2-3 kpl sup-lautoja 15€/tunti (sis. Alv 24%)

Aamiainen ei kuulu hintaan vaan asiakkaat saavat aamiaiskupongin jolla saa alennusta Porvoon muutamista kahviloista.

Gellar Cafesta voi tilata aamiaisen hintaan 15€/hlö

Muut varattavissa olevat huoneet ja huoneistot:

Erillisasunnot

http://www.idamaria.fi/paatalo/

Tervetuloa!