Ranta-aitat

PUNAISET RANTA-AITTA HUONEET (Jokikatu 26)

Porvoo on maailman laajuisesti tunnettu punaisista ranta-aitoistaan, jotka alunperin rakennettiin jo 1300-luvulla. Nykyisessä muodossaan ne ovat olleet 1700-luvulta. Ida-Maria tarjoaa teille mahdollisuuden yöpyä aittojen uniikissa pihapiirissä aivan Porvoonjoen varrella, jossa meillä on kolme viihtyisää huonetta sekä erillinen yksiö.

HUONE nro 5: Hinta: 139€/yö (2hlö) (sis. Alv 10%) 

 

Maalaisromanttinen 2hh huone katutasossa, jossa on parivuode, nojatuoli, tv, avotakka sekä jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

HUONE nro 6: Hinta 149€/yö (2hlö) + 10€ hlö (sis. Alv 10%) 

4hh perhehuone, jossa on parivuode ja kaksi lisävuodetta, pinnasänky, nojatuoli sekä TV. Huoneesta on näkymä Jokikadulle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

HUONE nro 7: Hinta: 149€/yö (2hlö) + 10€ hlö (sis. Alv 10%) 

4 hh näköalahuone, jossa on parivuode ja 2 lisävuodetta, nojatuoli sekä TV. Huoneen ikkunasta on näkymä joelle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

YKSIÖ: Hinta: 159€/yö (2hlö) + 10€ hlö (sis. Alv 10%) 

2hh pieni yksityinen huone, jossa on minikeittiö ja oma WC, parivuode, avattava vuodesohva sekä takka. Suihku/saunatilat ovat yhteiskäytössä muiden yöpyjien kanssa aitan puolella. 

Sauna 7 €/tunti

Sisäpiha, soutuvene ja laituri, josta voi pulahtaa uimaan ovat kaikkien vieraiden käytössä. Huom! Meille voi saapua myös veneellä. Kesäisin vuokrattavissa 2 kpl sup-lautoja.

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan koko Jokikadun, katsothan hintatiedot alempaa!

Koko Jokikatu 550€/yö (8hlö) 600€/yö (9-13hlö) (sis. Alv 10%)

M/S Fredrika Laivamajoitus (touko-syyskuu): Hinta: 185€/yö (2hlö) (sis. Alv 10%) 

Koe uskomaton elämys ja yövy laivamajoituksessa satumaisen Porvoonjoen varrella. Laivalta on upeat näkymät suoraan Porvoon Tuomiokirkolle ja ranta-aitoille, jotka ovat Porvoon kuvatuin kohde.

M/S Fredrikan ylähytissä on parisänky, kamiina, sohvanurkkaus. Alakerrassa on lämminhenkinen olohuone, jossa iso sohva ja pöytä sekä wc. Huom! Suihkua ei ole mutta vieraat saavat käyttää Ida-Marian Jokikatu 26 suihkutiloja ja saunaa. 

Voit myös tilata aamupalan laivaan!

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN IDA-MARIAAN!

Sisäänkirjautuminen saapumispäivänä klo. 13.00 eteenpäin ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.  Henkilökuntaa on paikalla päivisin aamusta iltapäivään.

Mikäli saavut klo 16.00 jälkeen, ilmoitathan tiedon puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero +358 45 8512345

Sähköposti idamaria@idamaria.fi

Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi. Huonehintaan sisältyy lakanat, pyyhe sekä runsas ja maittava aamupala päätalolla. Wc, sauna ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Sauna-ajan voit varata saapuessasi. Lemmikit ovat tervetulleita.

Lisäpalvelut: sauna 7€/h (sis. Alv 24%) lisävuode 10€ (sis. Alv 10%) kesäisin vuokrattavissa 2 kpl sup-lautoja 10€/tunti (sis. Alv 24%)

Muut varattavissa olevat huoneet ja huoneistot:

Erillisasunnot

Päätalo

Tervetuloa!