Ranta-aitat

PUNAISET RANTA-AITTA HUONEET (Jokikatu 26)

Porvoo on maailman laajuisesti tunnettu punaisista ranta-aitoistaan, jotka alunperin rakennettiin jo 1300-luvulla. Nykyisessä muodossaan ne ovat olleet 1700-luvulta. Ida-Maria tarjoaa teille mahdollisuuden yöpyä aittojen uniikissa pihapiirissä aivan Porvoonjoen varrella, jossa meillä on kolme viihtyisää huonetta sekä erillinen yksiö.

Street Level – HUONE nro 5:

Maalaisromanttinen 2hh huone katutasossa, jossa on parivuode,kirjoituspöytä, nojatuoli, tv, avotakka sekä jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta: 145€/yö (2hlö) (sis. Alv 10%)

Street View – HUONE nro 6:

4hh perhehuone, jossa on parivuode ja kaksi lisävuodetta, pinnasänky, nojatuoli sekä TV. Huoneesta on näkymä Jokikadulle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta 155€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%)

River View – HUONE nro 7:

4 hh perhehuone, jossa on parivuode ja 2 lisävuodetta, nojatuoli sekä TV. Huoneen ikkunasta on kauniit näkymä joelle. Jaettu wc/suihku muiden yöpyjien kanssa.

Hinta: 155€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%)

YKSIÖ-HUONE nro 9:

2hh pieni yksityinen huone, jossa on minikeittiö, pieni ruokapöytä ja oma WC, parivuode, avattava vuodesohva sekä takka. Suihku/saunatilat, josta suora käynti tästä huoneesta ovat yhteiskäytössä muiden yöpyjien kanssa aitan puolella.

Hinta: 165€/yö (2hlö) + 15€ hlö (sis. Alv 10%) 

Muut palvelut:

Sauna 10 €/tunti

Sisäpiha, soutuvene ja laituri, josta voi pulahtaa uimaan ovat kaikkien vieraiden käytössä. Huom! Meille voi saapua myös veneellä. 

Kesäisin vuokrattavissa 2-3 kpl sup-lautoja.

Lisätietoja henkilökunnalta!

Koko Jokikadun vuokraus isommalle ryhmälle!

Esimerkiksi polttareiden viettoon tai suku-/ystävätapaamiseen Jokikadun neljö huonetta on oiva mahdollisuus viettää aikaa yhdessä aittahuoneissa tai pihalla ja illalla kaikilla omat rauhalliset huoneet samassa pihapiirissä.

Koko Jokikatu 800€/yö (max 10hlö) (sis. Alv 10%)

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN IDA-MARIAAN!

Sisäänkirjautuminen tapahtuu Ida-Marian päätalolla (Välikatu 10)saapumispäivänä klo. 13.00 eteenpäin ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.  Henkilökuntaa on paikalla aamusta iltapäivään.

Mikäli saavut klo 16.00 jälkeen, ilmoitathan tiedon puhelimitse tai sähköpostilla.

Puhelinnumero +358 45 8512345

Sähköposti idamaria@idamaria.fi

Kaikissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi. Huonehintaan sisältyy lakanat, pyyhe. Wc, sauna ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Sauna-ajan voit varata saapuessasi. Lemmikit ovat tervetulleita.

Lisäpalvelut: sauna 10€/h (sis. Alv 24%) lisävuode 15€ (sis. Alv 10%) kesäisin vuokrattavissa 2-3 kpl sup-lautoja 15€/tunti (sis. Alv 24%)

Muut varattavissa olevat huoneet ja huoneistot:

Erillisasunnot

Päätalo

Tervetuloa!