Ågatan 26

CHECK IN PÅ IDA-MARIAAN!

Observera att början av September 2023 kommer vi inte att ha reception. Början av September är det mycket viktigt för oss att vet vilken tid kommer du! Om ni anländer efter kl 16 så meddela gärna till oss så vi kan skicka info hur ni hittar fram.

Check in på Ågatan 26, vi är på plats dagligen men meddela gärna ankomstitden i förväg.

Frukost ingår inte i bokningspriset, men den kan beställas i förväg för 10 €/person.

Frukost serveras på Ågatan 26 mellan 8-10.

Om du vill njuta av frukost hos oss, kom ihåg att boka frukost i förväg!

Närmaste gratis parkering finns på “Siltapuisto, Borgå” (Google maps). Parkering finns vid floden längs gatan.

Tel +358 45 8512345

Epost idamaria@idamaria.fi

Alla rum har färdigt lakan,handdukar och fri Wi-Fi. 

Toalett/duch är i sambruk. Hundar är välkomna

Röda strandbodarnas rum (Ågatan 26)

Ett av de mest kända kulturlandskapen i Finland är de röda strandbodorna som är byggda på 1300-talet. Nu erbjuder Old Town Ida-Maria Bed & Breakfast sina gäster en möjlighet att övernatta i några av dess idylliska strandbodorna. Idag används de flesta röda strandbodorna som restauranger, butiker, lager eller som hantverksverkstäder, och endast ett av alla nio strandbodor används som bostad. Ida-Marias två bodor består av två fastigheter i varav den ena infann separat båt-o saltmagasin på1780-talet. I lägenheten fungerade under åren 1790-1840 garnfärgning och färgares bostäder.

Rum nr.5: 

Två personers rum vid gatunivå där det finns en öppen tacka, parsäng, skrivbord,fotölj och TV.  Delad toalett/dusch, i övre våningen en skild toalett.

Pris: 115€/natt. (MOMS 10%)+frukost 10€/person

Rum nr.6:

Fyra personers rum med utsikt till Ågatan. En parsäng, två extra bäddar,en babysäng,en liten lekhörna för barn,fotölj och TV. Delad toalett med rum nr 7. I nedre våningen finns en toalett/dusch.

Pris: 135€/natt ( 2 pers.) + 15€ extra vuxen (MOMS 10%)+frukost 10€/person

Rum nr.7:

Fyra personers rum med utsikt över Borgå å. En parsäng, två extra bäddar,fotölj,TV. Delad toalett med rum nr 6 och i nedre våningen finns toalett/dusch.

Pris: 135€/natt (2 pers.) + 15€ extra vuxen (MOMS 10%)+frukost 10€/person

Enrumslägenhet nr.9 

En mysig liten enrummare med tacka, en parsäng, bäddsoffa, ett minikök och egen toalett. Duschen är tyvärr inför renovering så man kan duscha i andra byggnaden mittemot.

Pris: 150€/natt (2 pers.) + 15€/pers ( MOMS 10%)+frukost 10€/person

BASTUN ÄR INTE FÖR TILLFÄLLET I BRUK,VI MEDDELAR NÄR DEN ÄR FÄRDIG!

M/S FREDRIKA (STÄNGD ÖVER SOMMAREN 2024)

Annorlunda hotelövernattning på M/S Fredrika båten. På övre däcket finns ett romantiskt rum med parsäng, soffa, eldstad och på nedre däcket finns ett vardagsrum,kök och  toalett. Båten har inte dusch men gästerna får använda Ida- Marias dusch/bastu vid Ågatans strandboda eller bastun vid Ågatan 49. På kvällen kan man sitta på bakdäcket och beundra Borgås gamla stad från andra sidan ån, utsikterna är som en tavla.

Pris: 190/€ (2 pers.)+frukost 10€/pers