Kesäsunnot

Villa Hippi (vanhassa Porvoossa)

 

Ida-Maria B&B tarjoaa  asiakkailleensa mahdollisuuden vuokrata Villa Hipin joka on vuonna 1856 rakennettu hirsimökki vanhassa Porvoossa muutaman talon pihapiirin perällä rauhallisella ja kauniilla paikalla.

Villa Hippi sijaitsee kulttuuhistoriallisesti merkittävässä pihapiirissä, sillä kansallisruonoilijamme J.L. Runeberg on asunut ensimmäisen Porvoon vuotensa juuri täällä.

Tilava WC/suihkutila, ilmainen Wifi, toimiva keittiö ja TV löytyvät. Tunnelmallisella makuuparvella on 160 senttiä leveä sänky . Villa Hipissä on kaksi ulkotilaa, pariovet johtavat terassille, jonne aurinko paistaa päivästä iltaan

Mikäli etsit kodikasta, tunnelmallista ja rauhallista yösijaa, Villa Hippi on oiva valinta. Toivon ja uskon, että viihdyt talossa, joka on rakkaudella ja sinnikkyydellä kodiksi rakennettu.

Hinta: 155€ /yö (2hlö) Hintaan ei kuulu aamiainen.

(Kaikilla Ida-Marian kesäasunnot vierailla on mahdollisuus nauttia buffet aamiainen hintaan 5€/hlö.)

 

Vuorikivi (vanhassa Porvoossa)

Tämä pieni koti (2h+k+wc) tarjotaan vuokralle vuorokaudeksi tai pidemmäksi aikaa. Ihana sijainti vanhan kaupungin ja keskustan rajalla, josta kävelyetäisyys kaikkialle. Ihanan rauhallinen ja hiljainen sijainti jos tarvetta levätä arkisista meluista ja stresseistä. Ikkunoita itään ja länteen ihanilla näkymillä. Asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen kuten jääkaappi,pesukone,tiskikone,kahvinkeitin ym.

Hinta:  150€/yö (2hlö) Hintaan ei kuulu aamiainen.

850€/kk+sähkö kulutuksen mukaan

(Kaikilla Ida-Marian vierailla on mahdollisuus nauttia buffet aamiainen hintaan 5€/hlö.)

 

 

Tähtitupa (vanhassa Porvoossa)

             

Tämäkin ihana asunto on tarjolla asiakkaillemme. Sijainti on mitä mahtavin, keskellä vanhan Porvoon vilskettä, mutta rauhallisella sisäpihalla. Sisäpiha on kokonaan vieraidemme käytössä. Kahvia voi nauttia puuterassilla tai laiturilla  katsoen Porvoonjokea. Huoneistossa on valoisa moderni keittiö kaikkine kodinkoneineen, erillinen makuuhuone parisängyllä sekä wc/suihku.

Hinta: 195€/yö (2hlö) aamiainen ei kuulu hintaan

(Kaikilla Ida-Marian vierailla on mahdollisuus nauttia buffet aamiainen hintaan 5€/hlö.)